MISS

MISS 2016 en EREDAMES

MISS LICHTSTOET 2016Jolien D'haenens

Kort curriculum

Ik ben sinds begin februari thuis door een operatie. Dus heb ook een sabbatjaar moeten nemen op school.
Voordien was ik vooral bezig met te werken als student.
Dit al 4 jaar voor Ibevent.
De maand september en oktober: broodjeszaak Souperette te Ledeberg.
Ook heb ik op de kerstmarkt in Gent gewerkt voor likeurstokerij "De Klok".
De laatste twee weken van februari ben ik bij gesprongen in broodjeszaak "Allys" in Zwijnaarde.

Motivatie om deel te nemen:

Hallo
Ik zat vorig jaar op de plek van 2e eredame en het weekend dat ik zo mocht beleven was zo leuk en vol verassingen vooral het moment van de stoet zelf was voor mij onbeschrijfelijk en toen was het duidelijk dat ik dit jaar het nog eens wil meemaken en wie weet dit jaar met een ander lintje.
Natuurlijk is het een eer om miss te zijn maar gewoon op die wagen zitten en dat weekend nog eens opnieuw beleven dat alleen al zou prachtig zijn.
Ook wil ik na een toch al zwaar jaar door een operatie bewijzen dat ik er voor ga en dat ik een nogal sterk karakter heb en dat wil ik tonen door in augustus terug een plekje te hebben op de wagen.

EERSTE EREDAME MISS LICHTSTOET 2016Nikita Van Bockstaele

Kort curriculum

Ik ben Nikita Van Bockstaele, 20 jaar en woon in Ledeberg.
Al van kleins af aan zit ik in het Karnaval Ledeberg en ben een lid van L.K.V De Lochtandjuuns.
Ik ben afgestudeerd als verzorgende voor kinderzorg, in 2015 heb ik geprobeerd aan de Hogeschool in Gent voor kleuterleidster, dat was helaas niks voor mij.
In het weekend doe ik weekendwerk in de Albert Heyn, ik babysit ook op kindjes.
Ik ben een karnavalist in hart & nieren!

Motivatie om deel te nemen:

Drie jaar geleden had ik mij voor de 1ste keer gewaagd aan de verkiezing van Miss Lichtstoet, ik werd de 2e eredame en mijn geluk kon niet op, ik was ontzettend blij.
Ik deed mee omdat ik de achterkant van de lichtstoet eens wou leren kennen en het bestuur, vorig jaar heb ik het nog eens gewaagd en werd ik 1e eredame, ik was ontzettend nerveus voor de uitslag, toen ik wist dat ik 1ste eredame was, was ik super blij.
Dit jaar wil ik het nog eens wagen voor het kroontje, ieder meisje droomt er eens van om een kroontje te hebben, ik doe dit niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn groep, ik wil hen op de kaart brengen en tonen dat de Lochtandjuuns ook een titel kunnen winnen.
Als ik op iets trots kan zijn is het wel mijn lintjes van de lichtstoet en hopelijk kan ik er nog een 3de bij hangen op mijn muur.

TWEEDE EREDAME MISS LICHTSTOET 2016Chelsey De Smedt

Kort curriculum

Ik studeer Kinderzorg aan het Kta-Gito Groenkouter te Sint-Amandsberg. Ik studeer voor kinderzorg omdat ik heel graag met de kindjes speel en hen wat bij leer, daarom ga ik ook in de weekends gaan babysitten.
In de zomervakantie werk ik op het Collins Beach in Knokke-Zoute.
Mijn hobby is Karnaval. Ik zit al 5 jaar bij LKV De Boterlekkers, een hele toffe bende waar er steeds plezier en ambiance mee verzekerd is.

Motivatie om deel te nemen:

Het lijkt mij heel fijn om na 8 jaar eens terug te kunnen meedoen aan een Miss verkiezing (Mini Miss Ledeberg 2e eredame in 2008)
Ik zou heel graag eens het prinsesje willen zijn van onze gemeente. En voor er een heel jaar te staan om zowel onze gemeente als Miss Lichtstoet te kunnen en mogen vertegenwoordigen.

Klik hier voor Miss 2015
Klik hier voor Miss 2016
Klik hier voor Miss 2017
Klik hier voor Miss 2018
Klik hier voor Miss 2019
Terug naar index pagina