MISS

MISS 2019 en EREDAMES

MISS LICHTSTOET 2019

Latoya SalamiKort curriculum

Ik studeer toerisme

Motivatie

Mijn mama en andere familieleden deden reeds mee om miss Lichtstoet te worden, ik wil die ervaring nu zelf ook meemaken!

EERSTE EREDAME MISS LICHTSTOET 2019Femke De Visser

Kort curriculum

Studies:
Ik volg de richting economie 4u wiskunde op het Sint-Paulusinstituut in Gent. Economie 4u wiskunde is de richting met de meeste uren talen, dus wordt het ook wel economie-talen genoemd.
Later zou ik graag manegementwetenschappen studeren aan de universiteit van Antwerpen. Als ik afgestudeerd ben is mijn plan om eerst een drietal jaar te werken in een bedrijf en daarna mijn eigen bedrijf oprichten voor het organiseren van teambuildings voor bedrijven.
Ontspanning:
Om te ontspannen spreek ik graag af met vrienden of speel ik korfbal bij koninklijke Neerlandia korfbalclub. Ik train twee keer in de week en bijna elk weekend is er dan match. Sinds dit jaar ben ik ook gestart met training geven aan de jongste leeftijdsgroep de u5, kinderen met leeftijd 3 en 4 jaar. Motivatie

Vroeger toen ik klein was, gingen wij altijd met heel de familie naar de Lichtstoet kijken als afsluiter van de vakantie. De wagens waren altijd super mooi met al die lichtjes in het donker maar de mooiste wagen vond ik altijd de laatste waar miss Lichtstoet en haar eredames op zaten terwijl ze bloemen gooiden naar de mensen. Het is een kinderdroom die ik graag wil meemaken!

TWEEDE EREDAME MISS LICHTSTOET 2019Sidney De Smedt

Kort curriculum

Ik ben 17 jaar en woon te Ledeberg.
Mijn hobby is karnaval daar besteed ik al mijn tijd aan.
Ik studeer de richting Verzorging te Sint -Amandsberg omdat ik graag met mensen om ga.

Motivatie

Het is mijn 2de jaar dat ik deelneem aan deze organisatie, ik werd vorig jaar 1ste eredame . Ik doe graag weer mee met deze verkiezing.
Ik hoop dat ik weer een mooi jaar zal kunnen hebben met de Lichtstoet.

Klik hier voor Miss 2015
Klik hier voor Miss 2016
Klik hier voor Miss 2017
Klik hier voor Miss 2018
Klik hier voor Miss 2019
Terug naar index pagina